fredag 26. juni 2009

Amasonas kalender 5 (siste)

Soendag 24.Mai
Vi ramlet alle ut av hengekoeyene og fikk frokost foerst siden de andre ikke hadde kommet tilbake fra skogen. Saa gjaldt det aa pakke sammen saa mye som mulig i og med at det bare var et par timer igjen. Vi toeffet og toeffet tilbake og paa ettermiddagen stoppet vi ved en strand for aa bade. Eller strand og strand. Sand ved enden av en klippe. Men det var kos det. Eneste problemet var en type fisk som svoemte i det vannet. Kjoettetende! De er bitte bitte smaa og er kjent for aa krype inn i badebuksene til folk. Creepy men det hindret ikke oss!
Paa kvelden spiste vi alle sammen vaart siste maaltid paa baaten og det ble trangt om plassen men det var det verdt. Det var pyntet til med palmer og farger og lys og det var helt bekmoerkt paa elva.
Klokka 10 satt vi beina vaare paa fastland og vi begynte aa slepe bagasjen inn i bussen. Vi var innom det gamle hotellet vaart og sa hade til Bernardo. Han hadde drad tilbake to dager foer for malaria sjekk. Falsk alarm! Det ble en taarevaat farvel med ledere, de som skulle ligge over paa hotell og med baaten som stod igjen paa kaia.
Jeg kom hjem 24 timer senere etter mye reising og lite soevn. Helt normalt!

Jeg haaper aa dra tilbake en dag!

1 kommentar:

Synnoove sa...

Amazonasturen såg utruleg kul ut!!
glede meg t å sjå deg igen!!!